Assalamualaikum wbt

Terima kasih kerana sudi mengunjungi Meja Kaunselor.

Buat masa sekarang, pihak kami mendapat feedback untuk dikongsikan bersama @ di bawa kehadapan untuk renungan anda bersama

Dalam masa yang sama, pihak kami ingin menambah baikkan laman ini untuk memudahkan anda mendapat maklumat dan selesa berada di sini.

Beberapa cadangan telah dipanjangkan. Cuma ianya memerlukan pandangan dari anda untuk mencantikan cadangan tersebut.

Cadangan yang ingin dibuat di sini adalah:-
- Menyediakan button atau applikasi untuk pembaca men"subscribe" isi kandungan laman ini.
- Sebarang update terbaru dapt diberitahu kepada pembaca
- Menyediakan applikasi untuk memudahkan prospek menyatakan permasalahan kepada kami
- Ada sesiapa tahu cam mana nak set date pada bahagian undefined di atas?
Jika anda dapat menolong kami untuk menguruskan atau mencadang applikasi yang sesuai untuk digunakan sila tinggalkan komen pada entry ini.

Jasa anda amat kami hargai
8 Responses
  1. Tie Says:

    Alamak !

    Kak tie memang blur bab ni. Kena tunggu respond dari yang mahir la kot.


  2. Framestone Says:

    Xpe kak Tie, if ada masa or idea leh tolong bangunkan projek ini. If kak tie nak terlibat sama pun boleh. asalkan ianya membawa manfaat


  3. Ainsyafinah Says:

    ain tahu cane nk set date !! hehe..
    lagipun,dia ade bgtahu time kter download template tu..

    Tapi yg jeles, cane framestone punyer ade link tab kt atas tu, ain xde pon..huhu


  4. Framestone Says:

    thank tgk usha nie.. yg tue kurang pasti..coz dapat2 mmg leh wat huhuhu..pe2 pun jgn jeles..thank untuk info nie ek..


  5. SyazReA Says:

    salam..
    singgah sebentar bro...
    hehe..


  6. Framestone Says:

    thank coz sudi singgah kat blog kaunselor bro nie.. if ade mse leh je jd follower..kot2 nnt terlepas cerita kan xbest dah


  7. rohaisyah Says:

    hello bro...just drop by ni...huhu3x..anyway congrats for all your hardworking aku doa kan all the best and success always...


  8. Framestone Says:

    thank..bile ko pulak nak ade blog ek